Bekijk

“We zijn er voor een ieder
met een verbouwings- en/
of inrichtingsvraagstuk.”

Martine

Onze werkzaamheden lopen uiteen van kleinschalige stylings projecten tot interieur-en meubelontwerp en van plangerichte ontwerptekeningen tot de begeleiding van volledige verbouwingen.

Wij kunnen je hierbij van A tot Z begeleiden in het gehele verbouwings- of inrichtingstraject.

Een close up foto van de stalen en materialen voor een interieurontwerp

Ontwerp

Zo kunnen we bij aankoop van een ‘kluswoning’ meerdere verbouwings-opties onderzoeken en gaan we samen op zoek naar het meest haalbare verbouwingsplan.

Ook bij nieuwbouw kunnen er nog veel keuzes gemaakt worden en brengen we in kaart wat voor jou de ideale indeling en uitstraling is, zowel in 2D als 3D.

UITVOERING

En dat is natuurlijk fijn, maar ook pas stap één. Want hierna zal het ontwerp gerealiseerd moeten worden en daar komt een hoop bij kijken. We’ve got your back.

Zo kunnen we de nodige uitvoeringsplannen zoals een aannemerplan, elektraplan, verlichtingsplan & kleurplan maken, zodat geen enkel detail vergeten wordt.


We maken een selectie van de juiste materialen en weten hier de juiste leveranciers en uitvoerende partijen bij te vinden.

Maatwerk

Ook bij maatwerk helpen we je graag verder. Dit gaat op voor zowel keukens en kasten als garderobes, eetbanken en roomdividers.

De maatwerk schetsen en ideeën die we tijdens het ontwerp voorstel hebben gepresenteerd, kunnen we tot in detail uitwerken tot maatwerktekeningen. Verlichting, specifieke objecten of je geliefde geluidssysteem; we kunnen het allemaal integreren in één of meerdere, passende meubels met ieder zijn specifieke functie(s), details en uitstraling.

We werken samen met een aantal fijne, betrouwbare interieurbouwers waarmee we kunnen lezen en schrijven. Ieder ontwerp is dus sowieso realiseerbaar, wel zo fijn.

Styling

Ook na de verbouwing helpen we graag mee met de puntjes op de 'i'. Zo zoeken we voor iedere ruimte de ideale raambekleding, het beste meubilair en mooiste decoratie uit.

En ook hierbij geldt, van behanger tot gordijnmonteur,
We know them.

Wat is
passend
voor mij?

Tijdens een vrijblijvend gesprek proberen we duidelijk te krijgen wat je wensen en verwachtingen zijn en maken we samen een plan van aanpak. Je bepaalt dus zelf in hoeverre wij meehelpen en -denken tijdens het gehele verbouwings- of herinrichtingstraject.

Dit is dan ook de reden dat we geen vaste prijspakketten hanteren; ieder project verschilt immers in grootte en iedere opdracht is anders.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, zodat we je verbouwings- of inrichtingsvraag vrijblijvend kunnen bespreken.

Mail/bel, of kom gezellig langs in de studio en winkel in Dordrecht.