Bekijk

woning Gouda

Project

Ontwerp & uitvoering

Datum

augustus 2022

Oppervlakte

117

m2

Opdrachtgever

Particulier

Fotograaf

Filippo Rossi

Voor een jong gezin met kleine kinderen, zijn we betrokken geweest vanaf het eerste keuzemoment vanuit het nieuwbouw project tot aan de levering van meubels en aankleding.
Zo konden er al in de ruwbouw fase een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd worden in elektra en indeling, waaronder het verlengen van de hal. Hierdoor wordt zowel ruimte gecreëerd voor een volwaardige garderobe als het uitbreiden van de hoge kastenwand in de keuken.

Door de unieke ligging op de hoek is vanuit vrijwel de hele woning prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. Dit was dan ook bepalend voor de indeling van de verschillende ruimtes.

De basis van het interieur is neutraal gehouden met accenten in donker blauw en poeder roze. De lange wandkast in de woonkamer is op maat gemaakt en ontworpen rondom het smalle raam. De royale zithoek heeft meubels gekregen in bijpassende royale formaten en in het verlengde van de trapkast is een maatwerk kindermeubel toegevoegd.

De keuken is geüpgraded met een Travertin natuursteen achterwand met idem wandplank en lijnverlichting.

De ouderslaapkamer op de 2e etage is tijdens de bouw samengevoegd met de achterliggende kamer waardoor er een royale inloopkast is ontstaan. Na oplevering is er een extra deur geplaatst naar de gang.
Het bed staat recht tegenover het grote raam, waar rondom een volledig maatwerkmeubel is geplaatst.
De verdiepte vensterbank omkadert het uitzicht en is een ideale plek om even te gaan zitten.

Meer projecten