Bekijk

kantine DMN Westinghouse

Project

Ontwerp & uitvoering

Datum

mei 2019

Oppervlakte

93

m2

Opdrachtgever

DMN Westinghouse

Fotograaf

Melanie Samat

Voor de nieuwe lunchruimte van DMN Westinghouse is een volledig interieurplan uitgewerkt, welke tot de laatste aankleding is verzorgd.

De visie van de opdrachtgever was om een centrale lunchplek te creëren voor zowel de fabrieksmedewerkers als het kantoorpersoneel.
Bij dit project werden hoge eisen gesteld aan de materialisering en afwerkinging van het (maatwerk)meubilair. Wanneer er tijdens de lunch met vuile werkkledij wordt gegeten mocht dit geen zichtbaar effect hebben op de gekozen materialen.

De toegang van de lang gerekte ruimte bevindt zich aan de andere zijde van de  keuken/uitgifte zone. In het ontwerp is een natuurlijk looppad gecreëerd waaraan alle functies zijn gekoppeld.

Onder het bandraam is een 10 meter lange hoekbank gerealiseerd, welke het lengte gevoel van de ruimte extra benadrukt. De half hoge plantenbakken zorgen voor de gewenste afscheidingen en geven de lunchruimte een informeel karakter.


Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige materialen ontstaat er een rijk pallet welke de uitstraling heeft van een bistro en daarmee een ‘plek weg van werk’ geeft.

Bij de uitgifte zone kunnen de medewerkers zelf een lunch samenstellen. Buiten lunchtijden kan de ruimte tevens gebruikt worden als flexwerkplek of informeel overleg.

Meer projecten