Logo Martijne

Martijne Interieur


Wat doen we?

Martijne Interieur is een interdisciplinaire ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We richten ons op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

We richten onze werkzaamheden op twee terreinen:

Vormgeving
Vormgeving is de kern van alles wat we doen. Projecten op dit gebied lopen uiteen van plangerichte ontwerptekeningen en interieur- en meubelontwerp tot kleinschalige verbouwingen.

Design
Hieronder vallen onze grafische projecten zoals muurprints, artist impressions, huisstijlen & posters.

Aanpak

We zijn een tweetal jonge Interieur Vormgevers. We hebben een frisse blik waar het vormgeving betreft en staan voor heldere en duidelijke communicatie. Onze kennis, ervaring & specialisatie delen en verbreden wij graag.

Elk project zien wij als uniek. We benaderen dat dan ook steeds vanuit verschillende invalshoeken. Het is voor ons altijd een uitdaging om verder te kijken dan voor de hand liggende methodes en oplossingen.

We zijn er van overtuigd dat er voor elk ontwerpvraagstuk een betaalbare oplossing is. Dit maakt dat we ons openstellen voor iedereen die een inrichtingsprobleem of -vraag heeft.


Martijn en Martine

Wie zijn we?

Martijn
Martijn heeft eerst een opleiding aan het Hout & Meubilerings College in Rotterdam gedaan, gevolgd door een Bachelor opleiding Interieur Vormgeving in het Belgische Mechelen.

Deze bachelor heeft hij vervolgd met een Master studie Interieur Architectuur in Antwerpen, waar hij de nodige bouwkundige kennis heeft opgedaan als aanvulling op zijn ontwerp achtergrond.

Martine
Martine heeft na haar VWO opleiding dezelfde Bachelor opleiding Interieur Vormgeving in Mechelen gevolgd.

Na deze Bachelor heeft ze gedurende 2 jaar de nodige werkervaring opgedaan in dienst bij een Interieur Architect in Rotterdam.


"Tijdens onze studie in Mechelen waren we vrijwel altijd gezamelijk aan projecten bezig en voor de leraren als duo al een begrip. Plannen om ook in de verdere toekomst als ontwerpduo verder te gaan waren dus al vroeg geboren."

Contact

Adres
Martijne Interieur
Binckhorstlaan 151a
2516 BA Den Haag

Mail
info@martijne-interieur.nl

Telefoon
Martijn Freeke 0031 (0)6 14648403
Martine Barnhoorn 0031 (0)6 43101196

Volg ons ook op Facebook, Pinterest of Instagram!