Logo Martijne

Martijne Interieur

foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1

Woning Noordereiland

Project: ontwerp & uitvoering
Opdrachtgever:    particulier
Oplevering: november 2015
Oppervlakte: 68 m²
Fotografie: Francine Boer Fotografie

Voor een appartement op het Rotterdamse Noordereiland verzorgde Martijne Interieur zowel het interieurontwerp, de styling als de coördinatie van de opknapwerkzaamheden.

Het jaren ’50 appartement heeft in zijn totaliteit een opknapbeurt gehad. Houtwerk en muren zijn voorzien van een nieuwe stuc- of verflaag en alle vertrekken kregen een nieuwe vloer- en raambekleding. Met een minimaal budget is een frisse, cleane basis neergezet.

In de gang, keuken, badkamer & toilet is door gebruik van verschillende zwarte materialen in combinatie met witte en industrieel groene muurvlakken een strakke jaren ’50 look-and-feel neergezet.

De woonkamer is verdeeld in twee visuele zones. De grote hoekbank met het vloerkleed vormen de basis van het zitgedeelte. Het achterste deel wordt gedomineerd door de 2,5 meter lange, zwarte eetkamertafel. Deze is eveneens door Martijne Interieur ontworpen en gerealiseerd.

Donkere groentinten met pastel kleuraccenten, vintage meubilair & veel natuurlijk groen zorgen in het gehele appartement voor een stoer maar sfeervol totaalbeeld.