Logo Martijne

Martijne Interieur

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Keuken ontwerp Utrecht

Project: ontwerp & uitvoering
Opdrachtgever: particulier
Oplevering: juli 2021
Oppervlakte: 8 m²
Fotografie: Filippo Rossi

Een gezin met jonge kinderen had de wens om binnen de beperkte ruimte van hun te renoveren jaren ‘30 woning een zo optimaal mogelijk ingedeelde keuken te plaatsen.

Door de draagmuur tussen de eetkamer en de keuken te verwijderen kon er een compact spoeleiland worden gerealiseerd.

Er is gekozen voor in een ingetogen maar geraffineerd materialen pallet, welke een goede aansluiting vind met de originele details in de rest van de woning.
In het zwarte spoeleiland is opbergruimte geïntegreerd voor o.a. kookboeken. Tegen de achterwand zijn gefineerd eiken houten kasten geplaatst in combinatie met een wit solid surface werkblad.